+  ACTUALITAT  SOCIAL  

El VCF compta amb dos empreses per ser patrocinador principal

Per Blanquinegres · 09 Juliol, 2016

Junt amb l’anhel de conèixer l’evolució dels fitxatges, portats a terme per Suso Garcia Pitarch i el seu equip de treball, hi han altres assumptes al dia a dia blanquinegre que interessen i molt a l’afició de Mestalla tot i allunyar-se del plànol més purament esportiu.

Parlem de temes tals com el Nou Mestalla o el patrocinador oficial per a la recent estrenada camiseta blanquinegra. Segons a pogut confirmar este mitjà, l’entitat blanquinegra es troba en bona disposició amb dos multinacionals per tancar un acord de patrocini que ‘taque’ d’una volta l’elàstica per un preu fixat en 6-8 milions d’euros. Tot i la cautela evident de la situació des d’els despatxos valencianistes es mostren positius per trobar-se “davant bones converses”, una senyal que pot traslladar-nos a pensar en que l’acord és molt més proper tot i que no hi ha una data exacta al calendari per fer l’acord oficial.

Des de l’unió de l’empresa asíatoca, JinKo Solar, la pell del valencianisme apareix impol·luta, lluint blanca. Cal recordar que la temporada passada, l’equip de treball encapçalat per Peter Draper va tancar un acord no principal amb una casa d’apostes esportives que apareixia a la manega de les camisetes que en poc menys de quatre mesos va invertir una bona suma de diners.