+  PRIMER EQUIP  

El VCF comença a buidar plantilla

Per Blanquinegres · 14 Juliol, 2015

Amb les quasi oficials eixides de Salva Ruiz i Robert Ibáñez cap a Granada, el València CF comença a netejar la plantilla de cara al començament de la temporada. Justament, a l’iniciar la pretemporada, el conjunt blanquinegre comptava a les seues files amb un total de 29 noms, 12 d’ells del Mestalla i del Juvenil, i cal recordar que a la sessió matinal de hui al grup regressen Alcácer, Mustafi i Feghouli. 3 noms que fan augmentar la llista fins als 32.

Nuno ja va avisar que prompte s’anava a conèixer la confecció final de l’equip que tindria que disputar la temporada, donant a conèixer els noms d’aquells que tindrien que buscar una eixida del Club.

Donada esta situació, altres noms com el de Fede Cartabia o Bakkali, podrien tindre la mateixa resolució que Salva i Robert eixint del Club valencianista en busca dels minuts que al VCF per desgracia no disfrutarien enguany. Altres noms, sobre tot del VCF Mestalla, podrien també eixir de l’Acadèmia GloVal, en forma de cessió, per tal de vore el rendiment de les promeses valencianistes a competicions com la segona divisió i així poder continuar amb la formació de jugadors aptes per al futbol professional.