+  ACADÈMIA GLOVAL  PRIMER EQUIP  

El VCF classifica al Juvenil A en la Youth League

Per Blanquinegres · 26 Agost, 2015

La classificació abastada ahir per el València CF, en Mònaco, cap a la Lliga de Campions porta premi. Premi que afecta de ple a l’Acadèmia GloVal del VCF. El Juvenil A del València CF dirigit per Miguel Angel Angulo ja té garantida la participació esta pròxima temporada, en la Youth League organitzada per UEFA.

Esta competició, que enguany celebrarà la seua 3a edició, junta de forma simultània, els equips sub-18 dels equips classificats a la fase de grup de la Lliga de Campions, tot un privilegi per a l’Acadèmia blanquinegra. Els rivals dels d’Angulo a la fase de grup seran els mateixos que dijous oferisca la sort als de Nuno.

Com dèiem, copiant el sistema Champions, el Juvenil A podrà creuar-se amb altres grans esquadres europees com són Chelsea, Bayern Munic, Juventus, Arsenal, City, PSG… Finalment, després de demostrar, el creixement de l’Acadèmia i concretament del Juvenil, fins ara dirigit per Rubén Baraja, a Espanya, arriba el moment de demostrar muscle valencianista amb joventut per tot el continent europeu.