+  PRIMER EQUIP  

El VCF buscarà la victòria lluny de Mestalla, 2 mesos després

Per Blanquinegres · 21 Maig, 2015

Si no es vol patir en excés, no viure pendent dels transistors, de tercers i el més important, tancar la classificació cap a la prèvia de la Lliga de Campions de la pròxima temporada, el València CF haurà de traure els 3 punts a la fi dels 90 minuts a l’estadi Jocs del Mediterrani davant l’UD Almeria.

Una victòria lluny del feu blanquinegre que no s’aconsegueix des d’el passat 20 de març. Just el dia després de Sant Josep, el conjunt valencianista es desfeia de l’Elx per 0 gols a 4. Una victòria que refermava als de Nuno a la 3a plaça i a més a més, els apropava a Barcelona i Reial Madrid.

Després d’este triomf, l’equip blanquinegre ja no ha tornat de cap desplaçament amb els 3 punts que atorga la victòria. 2 mesos i un dia en el que el VCF ha sumat, des d’aleshores, un total de 3 punts, fruit de 3 empats (Bilbao, Vallecas, Bernabéu) i una derrota, la collida al Camp Nou (2-0).

Com dèiem, no hi ha marge d’errada i els blanquinegre de la forma que siga, han de trencar el malefici i tancar la temporada 14-15 amb 3 punts lluny del Coliseu de l’Avinguda de Suècia que el certifiquen i deixen vist per a la prèvia l’objectiu suprem de la temporada, ser un dels 4 equips que marquen llocs de UEFA Champions League.