ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF busca substitut de Garay

Per Josep Prats · 02 Febrer, 2020

Després de saber quin serà l’abast de la lesió del defensa argentí Ezequiel Garay, el València CF podrà fitxar un substitut al ser de llarga duració, però no tots podran arribar a l’entitat de Mestalla.

Mario Selma ha detallat en el següent fil de twitter els condicionats que té el club valencianista per a fitxar un substitut del central.

Segons l’article 124.3 de la RFEF, es podrà fitxar a un substitut sí la lesió és major a cinc mesos. Aleshores, reuniria els requisits amb l’abast de la lesió, a més de produir-se fora del període d’inscripció.

El València podrà fitxar a un jugador el qual ara mateixa es troba sense equip, però el problema és que UEFA no deixa inscriure jugadors en la llista A.

Un avantatge és que Garay no ocupa plaça d’extracomunitari, ja que eixos llocs ja els ocupen Maxi, Kang In i Paulista. Per tant, el València fitxaria un jugador de la Unió Europea o un jugador que estiga dins de l’Arcord Cotonou

L’afició demana a Salisu

Els aficionats s’han pronunciat davant l’adversitat que suposa esta lesió per a l’equip. Un dels que més agrada per a substituir a l’argentí és Salisu, centra del Reial Valladolid.

El jugador africà de tan sols vint anys ha jugat vint-i-cinc partits amb el Reial Valladolid anotant un gol.

És un dels centrals que està apuntat en roig per molts equips i la seua clàusula de 12 milions fa què siga una possibilitat

L’opció de Jorge Sáenz

Un altra opció per a suplir la baixa de Garay pot ser la del jove jugador Jorge Sáenz, a hores d’ara cedit al Celta on tampoc té els minuts desitjats per a fer-se un lloc al València.

El defensa de vint-i-tres anys sols ha jugat tres partits en què portem de temporada al club vigués. Aleshores, és una opció real de tornada al conjunt de Mestalla.

La Champions League i el seu plaç

La baixa de Garay i la sanció a Paulista després de veure targeta roja a Amsterdam i la posterior amonestació de la UEFA amb dos partits fa què el brasiler es perga els dos partits d’octaus de final davant l’Atalanta.

El club entrenat per Celades afrontarà el partit d’octaus amb dos centrals: Diakhaby i Mangala

El València CF té demà fins les 23:59 per a inscriure un central en la UEFA i amb el substitut de Garay tindriem ja tots els jugadors inscrits i no cabria cap més.