+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF ja hauria arribat a un acord amb Imbula

Per Blanquinegres · 03 Juny, 2015

Segons apuntes mitjans de comunicació francesos, Giannelli Imbula i el VCF ja haurien arribat a un acord per a que el jugador francès siga blanquinegre la propera temporada. El jugador hauria acceptat l’oferiment de Mestalla i l’acord vincularia al centrecampista de 22 anys per 5 temporades.

Després d’haver parlat amb el pare del jugador, el VCF, ara, tindrà que arribar a un acord amb l’entitat propietària del futbolista, l’Olympique de Marsella. Un OM que sense exigir massa, deixaria marxar al seu actiu vora els 20 milions d’euros, desestimant la clàusula de 25 milions. Com ja vam publicar, el conjunt dirigit per ‘El Loco’ Bielsa, no ha entrat en Champions i les urgències econòmiques provocarien esta ‘rebaixa’ de la qual parlem.

Per tal d’aplegar a un acord, el VCF ja s’ha citat amb el Club francès la setmana que ve, per traslladar la primera oferta formal de l’entitat de la Capital del Túria. Una setmana, la pròxima, de molt de treball als despatxos valencianistes. Nuno i Rufete tornaran a sentar-se a una taula, junts, per tal de començar a definir la planificació esportiva ‘Champions’ 15-16 i amb molta probabilitat el nom d’Imbula estarà servit a la taula per tal de donar tancar per a be o per a mal l’arribada d’este mig centre físic i de tall defensiu.