+  ACTUALITAT  SOCIAL  

El VCF aplega a un acord en gestió de marketing amb Dentsu Sports Asia

Per Blanquinegres · 01 Octubre, 2015

El VCF continua donat passos agegantats en totes les seues estructures. Després de comunicar durant la vesprada d’ahir la capitalització de 100 milions d’euros, hui l’entitat de Mestalla, ha fet oficial l’acord de col·laboració estratègic en matèria de marketing, branding, comercial i de patrocini amb l’empresa filial de Dentsu Inc., Dentsu Sports Asia (DSA).

logo_asia

Durant els pròxims dos anys VCF i DSA, caminaran de la mà per tal de col·locar i dotar de força la marca VCF a tot el continent asiàtic. Esta aliança estratègica amb una de les empreses més potents en matèria comercial, d’origen singapurès, ha sigut analitzada per el Director de marketing blanquinegre, Peter Draper com “un orgull de poder vincular-se amb un líder en marketing esportiu”. Draper, a més, assegura que “esta col·laboració ajudarà a la nostra entitat a obtindré una major exposició a tota la regió asiàtica”.

Per l’altre costat el President i Conseller Delegat de DSA, Kunihito Morimura, ha volgut mostrar-se molt “orgullós per poder col·laborar amb un Club tan exitós com és el VCF”. El senyor Morimura espera que junt a DSA el VCF puga aprofitar-se de la seua experiència de 30 anys i el seus contactes a Asia per tal de que l’entitat valencianista abaste els seus objectius en esta àrea.

Esta nova societat, torna a demostrar la implicació de Peter Lim en fer del nom ‘València CF’ un nom reconegut a tots els racons del món. Una nova forma de fer créixer el VCF, tot just 24 hores després de oficialitzar la capitalització de 100 milions d’euros, per part de Meriton Holding, màxima accionista del Club de la Capital del Túria.