ACTUALITAT  

El VCF accepta l’1% de les accions de Libertad VCF

Per Josep Prats · 18 Març, 2021

El passat estiu, davant la venda massiva de jugadors, la gestió nefasta de Meriton i el canvi d’estatuts per a poder entrar a la pròxima Junta d’Accionistes, va nàixer la plataforma Libertad VCF, la qual tenia l’objectiu de recopilar el màxim percentatge d’accions possibles per a poder representar a la resta d’accionistes en la Junta General.

Poc de temps després, la plataforma va aconseguir aglutinar l’1% dels xicotets accionistes del club per a demanar al VCF i a Meriton, una sèrie de document sobre les operacions realitzades en els últims anys.

Segons avança Tribuna Deportiva, el club ha donat per vàlid eixe 1% recopilat per Libertad VCF. Per tant, ho han considerat com un accionista vàlid per a exigir alguns documents amb eixe percentatge.

A pel 5%

El pròxim objectiu de Libertad VCF és arribar al 5% de les accions censades. Saben que eixe objectiu està molt complicat, però confien en arribar a un acord amb els accionistes més majoritaris i ser una alternativa forta a Meriton.

Abandonen la plataforma ‘De Torino a Mestalla’

Libertad VCF ha decidit abandonar la plataforma ‘De Torino a Mestalla’, on s’agrupaven organitzacions com Curva Nord i Viachers, entre altres, per a poder fer front entre totes a la mala gestió de Meriton al VCF.