+  PRIMER EQUIP  

El VCF abasta un nou record de victòries a Mestalla

Per Blanquinegres · 04 Maig, 2015

Amb la victòria aconseguida ahir davant l’Eibar per 3 gols a 1, el VCF ha establit un nou record com equip local dins d’una Lliga de 20 equips. El triomf blanquinegre d’ahir ha suposat el 15è partit guanyat al feu valencianista en 18 partits disputats.

La marca igualada davant el Granada, era de 14 partits guanyats a Mestalla. Un nombre de victòries que ja va igualar-se dins d’una Lliga de 20 equips a les temporades 1990, 1992, 2002 i 2007.

Tot i este nou registre per a la efemèrides del València CF, encara predomina un record absolut que porta la signatura de Luis Aragonés. En la temporada 95-96, amb 22 equips a la competició, aquell VCF dirigit per Aragonés i que va ser sub campió de Lliga va sumar 16 victòries com a local.

Cal recordar que l’actual marca, pot ampliar-se ja que encara resta un partit per jugar al Coliseu de l’Avinguda de Suècia davant el Celta de Vigo, d’ací dos setmanes. Un partit que suposarà el fermall d’or a la temporada del València CF al seu ‘quasi’ centenari estadi.