+  ACTUALITAT  

El VCF presenta la campanya d’abonament amb l’objectiu dels 40000

Per Blanquinegres · 01 Juny, 2016

El VCF ha presentat este mateix mig dia la nova campanya d’abonaments per a la temporada 2016/2017. Esta fase de renovacions i d’altes noves té la complicada tasca de tornar a convèncer després de la desil·lusió de la temporada passada, les noves decisions preses en l’apartat esportiu i la majúscula incògnita de quines seran les noves cares per a omplir de nou el got de la il·lusió de l’àvida afició blanquinegra.

Peter Draper, que ha portat en primera persona tot el disseny de la mateixa, junt al Director de Comunicació, Damià Vidagany, han presentat la imatge i filosofia d’este nou acte de renovació de fe per part de l’afició que cada 15 dies tracten d’omplir Mestalla. El lema carregat de sentiment per atraure és el de ‘Viu el Valor’. Per part del Director de Comunicació ser del VCF no es mesura en la il·lusió que poden generar els nous fitxatges. L’objectiu de gran ambient de futbol és la màxima que el Club blanquinegre vol aconseguir durant tota la temporada 16/17.

Draper pases

El Director de Màrqueting, Peter Draper, home que s’ha encarregat de portar la campanya que ha sigut presentada baix un gran nombre de mesures que caminen en pro de tornar a vibrar amb Mestalla ple. Les primeres mesures presentades amb la veu del Senyor Draper en castellà. “Hem reduït de forma activa tots els abonaments amb un descompte del 5% domiciliant”. A més els integrants de la Curva Nord Mario Alberto Kempes també han tingut el seu moment quan s’ha fet oficial que l’abonament per als integrants entre 16-30 anys tindrà un preu de 150€ quedant reduït en 50€ respecte la temporada passada.

La presentació de la nova campanya de fidelització ha servit per presentar els números de la que va ser la temporada passada. “Més d’un milió de persones visitaren Mestalla sumant tots els partits de la temporada 15/16.” La mitjana foren de més de 37.300 espectadors per partit. Este xifres situen al VCF i Mestalla entre el Top5 de camps amb major assistència. L’objectiu d’arribar als 40.000 espectadors per encontre. La mitjana d’edat de l’espectador de Mestalla es de vora 43 anys.

El preu mitja de Mestalla la temporada passada va ser de 453€ comparant amb altres equips com Sevilla, Vila-real, Atlètic de Madrid i Eibar, equip amb l’abonament mitjà més barat.

La campanya de ‘Viu el Valor’ va dirigida a fomentar la visita de l’aficionat a Mestalla i que tot el valencianisme renove i visca moments gloriosos en el nostre camp. Els altres lemes utilitzats i que tindran el seu lloc en l’abonament serà; “que els teus somnis arriben més alts que els teus temors”. L’essència estarà en poder ser capaços de presentar el sentiment en l’abonament.

pases1

En més detall CurvaNord 10- passarà a pagar 200€ a 150€ (7,5€ per partit). Mentres els membres majors als 30 anys de CN10 tindran accés preferent en altres localitats de Mestalla per un preu paregut. “Volem atraure als joves a omplir Mestalla”.

pases3

Per primera volta el passe oferira tots els partits de Lliga més els de quarts de final de la Copa del Rei. Amb el 5% de descompte i el pagament fraccionat en 2 colps entre l’1 de juny i l’11 de juny. 15% de descompte per als accionistes. 50% descompte per als menors de 16 anys i 10% descompte per als major de 65 anys.

De cara a la temporada 17/18 s’aplicarà un descompte del 5% per als abonats que vinguen a Mestalla en 17 o més partits en esta present campanya. Tots els descomptes seran aplicables i es podran sumar arribant a un abonament accesible amb bones raons per a l’aficionat blanquinegre.pases4 pases5

Per últim, el màxim responsable de l’àrea del màrqueting ha parlat al voltant del futur més pròxim del nou espònsor que puga tacar la banca camiseta valencianista. “No hi ha intenció d’usar el lema com espònsor, és només un missatge. Hem de buscar tots els recursos per tindre ingressos extra”.

Pases 16-172