ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El valor que pensa Layhoon que té el València

Per Blanquinegres · 06 Desembre, 2023

La desinversió de Peter Lim al València és un fet més que palpable des de fa un temps. L’únic objectiu del màxim accionista, d’aquesta forma, és no haver d’invertir més en el club que va adquirir en propietat l’any 2014 i que la sostenibilitat dels comptes anuals siga l’adequada perquè els comptes del club tornen a tindre una millor imatge. Res més lluny, és per aquest motiu que en l’últim mercat de fitxatges  Lim va marcar un cost de plantilla completament al marge del límit salarial de LaLiga.

Tot i la situació llimit del màxim accionista amb el club, el València necessita reforçar-se en el mercat d’hivern per a poder competir en condicions en la recta final de la temporada, donada la curta plantilla planificada per Meriton per al desenvolupament d’aquesta lliga. Bona prova d’açò últim ha sigut el partit d’aquest cap de setmana a Girona, on Baraja ha acusat i molt la falta d’efectius en la banqueta per tal de competir els últims instants d’un encontre que es va acabar perdent.

Cal recordar que, tal com ha informat Pedro Morata, dos de les tres asfixiants directrius de Lim a Lay Hoon són no perdre la categoria i no perdre diners en cap moment. Per tant, arribats a aquesta situació, és clar que s’han de donar dos situacions específiques per tal que Lim pose a la venda el club finalment.

Els condicionants perquè venda el seu paquet accionarial

Segons ha ampliat Morata durant el dia de hui, Peter Lim sols estaria dispost a deixar la majoria accionarial amb dos condicionats pel mig. Primerament, l’empresari de Singapur hauria de tindre l’interés d’un comprador, siga una persona o fons d’inversió, al qual li convindria vendre les seues accions per tal de poder fer, en un futur, majors negocis amb aquest.

A més, també s’ha de tindre en compte l’apartat social. En aquest context, un bloqueig polític per part de les institucions pel que fa al conveni del Nou Mestalla, així com una hipotètica presència de manifestacions socials multitudinàries on, per descomptat, es provocara un mal reputacional a la seua persona per mitjà d’un recorregut internacional del fet, podrien acabar sent els desencadenants d’una possible venda del València CF.

Meriton viu en altre univers

Segons ha informat el programa de ràdio “Sin Ataduras”, Layhoon ha tornat ha transmitir al seu cercle íntim que Peter Lim i Meriton no volen vendre el club. Eixa és la versió oficial de la Presidenta, que pot ser diferent al que de veritat pensen. No obstant, el dia que finalment aplegue el moment de vendre el club, en Meriton valoren que diferents equipos de França o Anglaterra, que tenen un valor similar al València, han tingut ofertes per a ser comprats de 600M. D´esta manera, consideren que 300M és una xifra molt baixa per a vendre el club, si algun dia donen eixe pass.