Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El valor de la plantilla del València CF torna a baixar

Per Marc Santiago · 14 Juny, 2023

La temporada del València CF ha sigut bastant lamentable. L’equip s’ha salvat del descens en l’última jornada de lliga i ha assolit la seua pitjor posició de la seua història. Els jugadors de l’entitat valencianista no han estat a l’altura del que s’esperava d’ells en la temporada que celebrava el centenari de l’Estadi de Mestalla, convertint-se en el més antic de tota la primera divisió.

Aquesta temporada i els seus mals resultats han tingut conseqüències, com la baixada de valor de marca de l’entitat i la baixada del valor de la plantilla valencianista. Si bé aquesta baixada de valor dels jugadors ha sigut bastant generalitzada entre els equips de La Liga Santander, la del València ha sigut una altra més que es suma a la de temporades anteriors. I és que des de fa diverses temporades, el valor de la plantilla del club ha anat baixant, a causa de les vendes dels futbolistes més valuosos o del mal rendiment que han tingut els jugadors del club del rat penat.

Actualment, el valor de la plantilla del València CF segons Transfermarkt es situa en els 202 milions d’euros, situant-se en la posició número 9 de la taula per darrere d’equips com Athletic Club, Reial Societat, Villarreal o Betis (a més dels gegants Barça, Madrid i Atlètic). Cal recalcar que aquests valors són merament orientatius i es basen en factors com edat del jugador, rendiment i contracte.