+  SOCIAL  

El valencianisme estrena punt zero al centre de València

Per Blanquinegres · 28 Novembre, 2014

Tradició, arrels, combinat amb la màxima tecnologia i el futur. Així, ben resumit, serà el dia de hui, a l’àmbit social del València CF.

Per el costat tradicional, a les 19h el València estrenarà nou punt fundacional. Després de diversos estudis d’urbanisme, el Bar Torino, primera seu del VCF, s’ha localitzat a el creuament de Sant Vicent amb la Plaça de l’Ajuntament, Baixa de Sant Jerònim al 1919. Amb una rajola commemorativa, el Club de Mestalla donarà a conèixer el Km 0 de tots els valencianistes, el punt exacte on el sentiment que fa recórrer milers de kilòmetres per tot el món, va naixer.

Per l’altre costat, el de la innovació, futur i tecnologia, VCF junt amb el seu proveïdor tècnic, ADIDAS, inaugurarà la tan anhelada ‘Megastore’. Per fi la nova ferramenta del departament de marketing vora la llum. Situada a un cantó entre la plaça de l’Ajuntament i el carrer Roger de Lauria, la nova tenda del conjunt blanquinegre ja estarà operativa a partir d’esta mateixa vesprada. Una màquina per aprofitar el tiró d’Adidas-VCF a les dates que s’aproximen, els nadals. Dins de la inauguració, es podrà vore el resultat final del que serà la típica zona comercial dels productes del València i a més a més, es podrà resoldre l’enigma del Sport Bar.