ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El valencianisme en dades: 5.300 aficionats han acompanyat al club com a visitants

Per Jorge Garcia · 04 Juliol, 2024

A principis de la temporada 23/24, La Liga va firmar un acord amb 17 dels 20 clubs que conformen la competició. Amb l’objectiu de fer més assequible les entrades com a visitant, es van oferir 300 entrades a un preu màxim de 30 euros per a que siga més assequible per als aficionats de l’equip rival. Aquesta iniciativa ha sigut un èxit que beneficia tant als seguidors, com a la competició i els equips; sent agost, febrer i març els mesos amb major assistència.

Els resultats d’aquesta proposta han sigut molt positius per al València, ja que segons dades del propi equip, 5.300 seguidors del club han pogut assistir a partits on l’equip che va jugar com a visitant, comptabilitzant tots els partits jugats de La Liga i de la Copa del Rey. D’aquestes 5.300, 3.536 són entrades de LaLiga EA Sports.

Gràcies a l’acord, el València ha pogut oferir 7.735 entrades a les aficions que visitaven Mestalla, dades que situen al club com el quart club que més entrades ha oferit, per darrere del Sevilla FC (9.632), Athletic Club (8.900) i Real Betis (7.961).

“Un any després de l’entrada en vigor de l’acord de Grada Visitante, podem dir que per al València CF ha sigut un autèntic èxit”, afirma el director corporatiu Javier Solís.