+  ACTUALITAT  

El valencianisme de Singapur ja té el seu punt de reunió

Per Blanquinegres · 24 Febrer, 2015

Un dels restaurants més representatius a Singapur servirà, el pròxim diumenge, de punt de trobada per viure els partits del València en directe.

 

El València ja es troba preparant el partit que suposarà la jornada 25 davant la Reial Societat. L’horari, novament, a les 12h, ajudarà a que en altres llocs del mon siga més fàcil de poder seguir-lo en viu. Precisament a Singapur, país de residencia del propietari del Club, Peter Lim, tindrà una repercussió major i a l’igual que els homes de Nuno, a la ciutat asiàtica, també es preparen per a la primera quedada valencianista. Una quedada a més d’11000 km de distància de Mestalla.VCFSNGP

La penya valencianista de Singapur, recentment creada, a traves de les xarxes socials, ha mobilitzat al valencianisme d’eixa zona per tal de viure en directe el partit dels valencianistes, quan allí seran les 6 de la vesprada. El local que servirà de ‘Mestalla’ és un dels locals d’oci propietat del Senyor Lim, el Brewerkz. Un local que el València ja va fer servir per tal de començar a donar a conèixer la marca VCF, abans de l’aterratge definitiu de Peter Lim en la Capital del Túria. En aquell acte, actuaren d’ambaixadors Nuno, Parejo i Rodrigo Moreno.

Per tal de que la cita siga inoblidable i no siga l’última, els assistents tindran productes marca València CF, per tal de fer encara més força. A més a més, amb el poder de les xarxes socials, la filla de Peter Lim, Kim Lim, assistirà a la cita junt amb Lay Hoon, presidenta del Club.

Altre detall que es podrà gaudir, precisament amb l’inici del mes de març i amb el que això suposa, el Brewerkz oferirà xocolate calent amb bunyols de carabassa, un berenar molt valencià, coincidint amb l’arribada de les Falles a la ciutat del València. També hi haurà de l’hora feliç trobant preus més assequibles per tal de consumir alhora que es disfruta del partit dels de Mestalla.