La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València votarà per firmar l’acord amb CVC
,

El València votarà per firmar l’acord amb CVC

COMPARTIR
S’apropa la data on els clubs han de decidir-se. El futbol espanyol travessa una època complicada a l’àmbit econòmic i ara mateix existeixen dos propostes per a resoldre esta situació: per un costat, l’acord ja avançat amb CVC, i d’altra banda la nova proposta que plantejaren Barça, Madrid i Athletic.

Dos propostes

La iniciativa d’estos tres equips feia la impressió de ser més coherent, ja que reduïa els terminis de 50 a 25 anys, no obstant això, segons Radioesport, fonts de la Lliga afirmen que el València votarà per mantindre l’acord amb CVC, amb el qual guanyarà algo més de 120 milions d’euros. Uns diners que el club necessita.

Retard al primer pagament

L’acord amb CVC ja està més que avançat, de fet, si no fos pels retards als primers pagaments ja estaria en marxa, però finalment estos primers ingressos arribaran este mes per a ajudar als clubs a pagar la primera part de la fitxa dels seus futbolistes.

Nou Mestalla

Per últim, als valencianistes els convé que CVC ixca guanyador, ja que sembla que és l’única manera que Meriton Holdings reprenga les obres del Nou Mestalla. Amb CVC el club està obligat a invertir un 70% dels diners en infraestructures, i al València CF esta obra pública té nom i cognoms: Nou Mestalla.