ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València vol vendre a Rodrigo

Per Pablo Marquez · 03 Agost, 2020

La situació actual del València obliga el club a vendre jugadors importants per a quadrar els comptes que estableix el Fair Play Financer. A més, Meriton Holdings vol aprofitar la situació i vendre jugadors que ells consideren contraris a la política del club, com és el cas de Dani Parejo, Francis Coquelin i Rodrigo Moreno.

Segons ha informat Superdeporte, el València vol fer caixa amb Rodrigo Moreno. Peter Lim és conscient que no pot demanar els seixanta milions que va exigir a Atlètic de Madrid i FC Barcelona la temporada passada, perquè el preu del davanter valencianista s’ha devaluat i la crisi del coronavirus ha afectat als pressupostos dels equips.

EL MÀXIM ASSISTENT DE L’EQUIP

Encara que la temporada de Rodrigo no ha sigut la millor, el davanter ha sigut el màxim assistent del València esta temporada i ha repartit onze gols als seus companys entre la Lliga Santander i la Champions League.

Tot el món sap que Rodrigo Moreno no és un davanter que es caracteritze per marcar molts gols. No obstant això, és l’home de les grans cites. La temporada del centenari, Rodrigo va marcar un heroic hat-trick davant el Getafe per a classificar al València a les semifinals de la Copa del Rei. Després, va anotar el segon gol del partit a la final de Copa davant el Barça.

Esta temporada, els seus gols en Stamford Bridge i en el Johann Cruyff Arena varen significar la classificació per als octaus de final de la Uefa Champions League. És evident que la incidència de Rodrigo en el joc del València és majúscula. Per això, sorprén que el club tinga la intenció de vendre a un futbolista tan determinant.

Ara mateix, Rodrigo té vint-i-nou anys i el seu contracte conclou el trenta de juny de 2022. El València sap que, si vol ingressar una bona quantitat de diners pel davanter, ha de ser este any. El club sap que seixanta milions són molts, però tampoc vol regalar a Rodrigo. El València demanarà com a mínim, un poc més del que li va pagar al Benfica en 2014.

El mercat d’estiu és massa llarg i és probable que finalment Rodrigo es quede al València, però la realitat és que el club vol vendre al futbolista. Per això, l’ha ficat en el mercat i no el considera intransferible. Haurem d’esperar per a conéixer si el futur de Rodrigo està fora de València.