La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València vol tancar la renovació de Jesús Vázquez esta setmana
,

El València vol tancar la renovació de Jesús Vázquez esta setmana

COMPARTIR

728-90

El València vol solucionar al més prompte possible els problemes que té amb la pedrera. El filial blanquinegre ha baixat a la cinquena divisió, i per tant els millors jugadors de l’equip hauran d’eixir cedits o pujar de forma definitiva al primer equip. Així, Radio Marca Valencia ha afirmat que el València espera tancar la renovació de Jesús Váquez esta setmana.

Es suma a Koba

L’operació està molt prop de tancar-se, i es sumaria a Koba com la segona renovació a la pedrera als últims dies. El jugador francés farà la pretemporada amb el primer equip i després Bordalás valorarà si serà jugador del València a tots els efectes o eixirà cedit, mentres que amb Jesús Vázquez encara és tot una incògnita.

Quatre anys més

La renovació és de quatre anys. El club és conscient que té un dels millors laterals esquerres a la seua Acadèmia i no vol altre cas com el de Ferran Torres. Jesús Vázquez ha sigut internacional amb les categories inferiors d’Espanya i era titular a la Youth League quan era juvenil de primer any, és a dir, sempre ha destacat a la pedrera.

Com la cua d’una sargantana

D’esta manera, el València vol tancar esta mateixa setmana altra renovació important al seu projecte. Els laterals esquerres a València són com la cua d’una sargantana, per més que se’n vagen (Jordi Alba o Bernat) sempre apareix un altre projecte interessant, i el següent és Jesús Vázquez, que renovarà fins a 2025.