+  PRIMER EQUIP  

El València vol renovar i cedir a Carles Gil i Rober

Per Pere Alapont · 09 Gener, 2015

El València vol que Carles Gil i Rober Ibáñez siguen valencianistes per molts anys, però en aquests moments el seu futur més immediat podria estar lluny de Mestalla. El club es planteja que els dos jugadors, que aquest any han fet el bot definitiu al primer equip després de diferents trajectòries, siguen renovats i, a continuació, cedits a un altre club pel que resta de temporada.

Pel que fa a Rober, el seu contracte amb el València acaba en 2016 i l’entitat vol executar la seua renovació abans de deixar-lo marxar cedit. La intenció és oferir-li 4 o 5 anys més de contracte, blindant pràcticament al jugador fins a l’any 2020. Per a una suposada eixida, l’equip que més interés ha mostrat pel jove jugador és l’Elx.

El cas de Carles Gil és un poc diferent. El jugador ja té més experiència a la màxima categoria del futbol espanyol, després del seu pas per l’Elx, precisament. És per això que al futbolista li ha arribat una oferta de 5 milions d’euros de l’Aston Villa anglés, la qual ja vam avançar a Blanquinegres el 27 de desembre. Abans de prendre una decisió, però, el jugador vol escoltar la proposta de renovació del seu actual club.A més de l’oferta dels anglesos, equips com el Còrdova, l’Espanyol i l’Elx també han mostrat el seu interés per a una cessió.

Siga com siga, les pròximes setmanes seran clau per al futur d’aquests dos joves valencians. Unes setmanes en què, probablement, gaudisquen de minuts amb el conjunt de Mestalla, ja que jugadors com Feghouli o Piatti, que ocupen posicions semblants, no estaran amb l’equip.