Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València vol renovar a Yunus i dos grans d’Anglaterra s’interessen en ell

Per Blanquinegres · 08 Desembre, 2022

El València ha començat les converses per a tractar de renovar a Yunus Musah, tal com ha informat el periodista Tom Gott en el prestigiós diari 90min.com. No obstant això, a Yunus encara li queden 4 anys de contracte després que renovara a principis de desembre en 2020. No obstant això, este  moviment seria per a protegir-se de cara als interessos dels grans d’Europa, encara que el seu clausula és de 100 milions d’euros.

Segons afirma este mateix periodista, l’Arsenal és un dels clubs que porta seguint a Yunus des de fa ja anys. Concretament des que va eixir de la seua acadèmia rumb al València Mestalla. Va ser un dels grans moviments que es va fer a Paterna i que està veient els seus fruits en aquesta temporada.

Altres equips, com és el cas del Chealsea i del Liverpool també s’han posat en contacte amb els representants de Musah per a manifestar el seu interés de cara als pròxims mercats.

Yunus està en els ulls de tots i és que a més ha realitzat un gran mundial amb els Estats Units, malgrat caure eliminats en els huitens de final. En tres setmanes tornarà la competició lliguera, a poques hores que comence el mercat d’hivern.

Al València descarten completament una eixida precipitada en el mercat d’hivern, encara que per a estiu ningú pot assegurar res. Caldrà veure la postura del València respecte als seus grans actius, encara que Meriton ja ha deixat patent el seu modus operandis.