ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València vol renovar a Diego López i Hugo Duro

Per Eva Tortajada · 21 Març, 2024

Segons han avançat des de Relevo, el València voldria reforçar la seua davantera i renovar a Hugo Duro i Diego López. Ambdós tenen contracte fins a 2026, per la qual cosa no semblaria urgent renovar cap dels dos contractes. No obstant això, els dos jugadors ja estarien assabentats de les intencions del club.

Encara no hi ha cap oferta oficial damunt la taula, ja que el club ha d’esperar-se a conèixer els pressupostos exactes per a la pròxima temporada, encara que creuen que serà prou similar al de la present campanya i inclús inferior.

Malgrat haver-hi molts més jugadors que terminen contracte el 2026, el club ha prioritzat a aquests dos davanters a causa del seu gran rendiment als terrenys de joc aquest any. Hugo Duro, per un costat, ha contribuït quasi en el 50% dels gols de l’equip, amb 12 gols, 2 assistències i 2 penals forçats i Diego López , per altra banda, ha fet 4 gols i 5 assistències.

A més a més, es creu que cap dels jugadors té un salari concorde amb els seus rols a l’equip i les intencions del club són augmentar les dues fitxes. Cal destacar que, malgrat l’augment de sou, el València no pujarà dels 2 milions en les seues ofertes, ja que la situació econòmica del club no permet molt més.

Perque aquestes renovacions es produeixen, el València haurà de realitzar diverses vendes a l’estiu a causa de la crítica situació financera del club, que ja va haver de recórrer a pagarés per poder abonar les nòmines durant la present temporada.