+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València vol reforçar el centre del camp: Saul és el que més agrada

Per Blanquinegres · 22 Gener, 2015

A Blanquinegres.com repassem tots el possibles noms vinculats amb el VCF per tal de reforçar la medul·lar blanquinegra.

 

La taula de Rufete esta plena d’oferiments i d’opcions molt interesants per reforçar la medul·lar del conjunt de Nuno. El València encara la fi del mercat d’hivern amb tots el front oberts. Finalment, els desitjos de Nuno faran el seu efecte i les noves incorporacions arribaran per tal de certificar la classificació cap a la Lliga de Campions.

Molt son els noms que estan prenent força a les últimes setmanes. A Blanquinegres.com desgranem un per un les possibilitat que a hores d’ara barallen Rufete i Nuno als despatxos de la Ciutat Esportiva de Paterna i plaça l’Afició.

Dins del mercat nacional les possibilitats son més reduïdes, tot i això el treball de recerca de l’equip de Rufete ha donat els seus fruits. El nom de Saul Ñiguez, jugador de l’Atlètic de Madrid, ja va eixir a relluir a la fi del mercat d’estiu. Ara el conjunt de Mestalla ha tornat a preguntar per la situació del mig campista. El seu representant, Mendes té el missatge per part del jugador i el seu pare, cap al conjunt matalafer de deixar eixir al jugador, però el Cholo Simeone es nega en rotund.

La segona opció que baralla Rufete és la de l’escocès, Darren Fletcher. Una opció atractiva donada l’experiència immediata que podria oferir el jugador que hui en dia milita a les ordres de Louis Van Gaal, al Manchester United. Però dins del tàndem que forma Rufete-Nuno, tot funciona al mateix compàs per lo que l’arribada del britànic estaria pràcticament descartada.

Una tercera via que apareix als arxius de la secretaria tècnica, és el del centrecampista espanyol, d’origen guinea, Pedro Obiang, actualment a la Sampdoria. El jugador de la ‘Samp’ italià, excompany de Mustafi, entraria dins del perfil buscat per Rufete, aprofitant les bones relacions i les urgències del conjunt genovès.

Per últim, altres noms amb menys força pública serien Soriano, jugador de la Sampdoria, Toulalan. Estos son alguns del noms que han vist la llum a la Capital del Túria, però sense cap dubte els despatxos de treball de Rufete i el seu equip guarden més noms per tal de reforçar l’equip blanquinegre de cara a la exigent segona volta que li espera al València CF.