ACTUALITAT  

El València vol i pregunta per este jugador del Barça

Per Blanquinegres · 12 Gener, 2024

El mercat del València C.F en este mes de gener és molt complicat. La direcció esportiva està lligada de peus i mans i des de Singapur no existeix el més mínim interés de reforçar l’equip de cara a la recta final de temporada. Com va explicar Layhoon en la roda de premsa posterior a la Junta d’Accionistes, el màxim accionista no veu riscos de baixar a segona divisió.

No obstant això, el València mareja a jugadors i agents per a tindre opcions per si de cas el màxim accionista canvia d’opinió en els últims dies de mercat. Per exemple el València li ha dit a Rafa Mir que espere, quan l’opinió que transmet públicament el local management és que és completament impossible.

Un d’eixos jugadors que han tantejat, tal com ha informat El Chiringuito, és Marc Casadó, futbolista que milita en el Barça Athletic. El futbolista entra en els plans de Xavi i ja ha debutat amb el Barça, però sempre segons la informació d’aquest mitjà de comunicació, el València està molt interessat en el seu fitxatge.

El futbolista finalitza contracte el pròxim 30 de juny i el Barcelona té l’opció d’ampliar de manera automàtica un any més el seu contracte. No obstant això, de moment no han mogut fitxa. El València ja ha començat els contactes i és una opció més en la llista de Miguel Ángel Corona.

El jugador ha tingut minuts aquesta temporada en Champions. Xavi li va donar l’oportunitat en la victòria 2-1 contra el Shakthar i 14 minuts en l’últim partit contra l’Anvers.