ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València vol fitxar a Cenk

Per Sergio Botella · 30 Març, 2023

El València es troba en una situació de total incertesa al no saber en què divisió competirà la temporada que ve. En cas de mantindre la categoria, sembla que el club comença a tindre clara com serà la seua planificació. Hi ha dos cedits amb opció de compra i saber si exercir-les o no són les primeres decisions que ha pres la direcció esportiva. Amb Justin Kluivert, sembla que es negociarà amb la Roma per a rebaixar el seu preu i en el cas de Cenk, s’exercirà la seua clàusula de 5 milions d’euros.

Com ha informat el periodista Nacho Sanchis, el club té clar que en cas de mantindre la categoria, s’exercirà la clàusula de 5 milions d’euros per a adquirir en propietat al central turc, Cenk. El problema és que aquesta incertesa genera algun dubte. La clàusula de Cenk expira al maig i és possible que el València fins i tot no estiga salvat en aqueix mes. Això genera que el club haja de prendre una decisió sense saber amb seguretat si seguirà en Primera.

L’entitat ja li ha comunicat la decisió al jugador turc que estaria encantat de continuar en la capital del Túria. Això sí, el club encara no ha anomenat al Lyon.

Javier Solís ha parlat hui sobre aquest tema i ha assegurat que la planificació per a la temporada que ve “avança”, però que el perill del descens afecta. Per tant, el València haurà de començar una planificació sense saber amb seguretat en què categoria competirà.