+  PRIMER EQUIP  

El València vol blindar a Otamendi

Per Blanquinegres · 02 Abril, 2015

Des d’els despatxos de l’entitat de Mestalla es té el pla perfecte per frenar l’èxode de Nicolas Otamendi, davant les últimes noticies que el situaven sense cap remei a la Premier League.

El València CF, davant la bona campanya que està protagonitzant està alçant unes expectacions en la resta d’equips europeus que des de la Capital del Túria no es recordava. És per això que amb la fi de la temporada l’entitat blanquinegra haurà de treballar per frenar l’interés de les millors potències de futbol del vell continent i en alguns casos haurà de posar-se a la feina millorant la situació de les millors perles del vestidor valencianista, a banda de les renovacions dels que ja formaven part del planter en les últimes temporades.

Nicolas Otamendi, és un d’estos casos que estem esmentant. La situació del central argentí no passarà desapercebuda per a la secretaria tècnica encapçalada per Rufete. La idea en la qual ja es comença a treballar als despatxos situats a l’Avinguda de Suècia és la de presentar a final de temporada, al Káiser de la defensa blanquinegra, una millora de salari, acompanyada per una pujada de la clàusula de rescissió de forma proporcional.

Otamendi, a falta de 10 partits per a la fi de la campanya 2014-15, està a punt de signar la seua primera temporada completa amb la camiseta de la rata penada. Aparentment, per este motiu, pot sorprendre el moviment del Club de Mestalla, però tot i haver disputat només 26 partits oficials, el VCF veu en el de Buenos Aires, el pilar fonamental del projecte. Un jugador incansablement marcat com a intransferible, i sense cap dubte el seu màxim valedor és el tècnic valencianista, Nuno Espírito Santo, qui veu en el jugador, el líder absolut d’este València CF i el dels pròxims anys.

Òbviament, este moviment està propiciat per les grans prestacions que l’internacional argentí està oferint, deixant-se la pell, l’ànima, la sang i la suor, en cada partit al que bota al verd vestint la blanquinegra. Un rendiment que ha fet posar en alerta pràcticament a tot el panorama del futbol europeu, principalment, el britànic, i interessar-se per la situació del jugador i la seua temptadora clàusula de 50 milions que marca l’actual contracte i que el VCF d’ací a uns mesos tractarà de revisar.

otamendi

tenda blanquinegres