La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València vol arribar als 36.000 abonats
,

El València vol arribar als 36.000 abonats

COMPARTIR

La nova estructura de Meriton ha realitzat xicotets esforços perquè l’afició puga estar contenta amb el seu equip. No obstant això, l’herència d’Anil i del València de Singapur és tal que l’escepticisme és la reacció natural de la gent a cada paraula que pronuncia un treballador de Meriton. I és per això que el café d’ahir amb la premsa no va ser suficient perquè torne la il·lusió.

Els aspectes més rellevants

Això sí, en este encontre Sean Bai va citar als mitjans de comunicació per a explicar-los aspectes rellevants com la nova grada d’animació, el Nou Mestalla o la campanya d’abonaments, i va ser ací on va citar l’objectiu del club de cara als nous abonats: la idea és arribar als 36.000. Sean s’ha marcat el repte de superar les xifres de l’any passat, però és prou complicat.

Preus Champions

En primera instància perquè l’últim partit de la temporada passada ja mostrà el descontentament que té l’afició amb la gestió actual, i en segon lloc perquè els preus dels abonaments tornen a ser “preus Champions” quan el València no disputarà cap competició europea. Són dos aspectes que probablement seran decisius a l’hora de ser més o menys abonats.

4.000 més

Veurem si l’estructura comandada per Sean Bai arriba a l’objectiu fixat, per a l’equip i per a Gattuso serien bones notícies, però també s’entendria perfectament no quedar-se ni prop. El club comentà ahir que té prop de 32.000 abonats, per tant, haurien de renovar tots i aconseguir 4.000 cares noves a un any on tan sols ha canviat l’entrenador, com quasi tots els anys.