La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València vol a Alderete cedit una temporada més
,

El València vol a Alderete cedit una temporada més

COMPARTIR

Bordalás ja va advertir ahir a roda de premsa que hi ha equips planificant la pròxima temporada i que tenen al cap realitzar 3-4 incorporacions, i això mateix el que hauria de fer ja el València. Les primeres dos pedres del projecte són Omar Alderete i Hugo Duro, del segon ja es sap que el club che executarà la seua opció de compra de 4 milions, mentres que el central encara és una incògnita.

La final de Copa

En cas d’haver guanyat la Copa del Rei, comprar a Alderete era obligatori, ja que una de les seues clàusules era executar la seua compra en cas que l’equip classificara a competicions europees. Probablement, per este motiu el paraguaià estava tan trist quan s’acaba la tanda de penals: el València havia perdut un títol i ell tindre la seguretat de continuar al club.

7,5 milions

No obstant això, fa la impressió que des de la secretaria tècnica blanquinegra estan fent tot el possible perquè es quede. Segons Kicker, el València vol que Alderete es quede cedit una temporada més. Fa la impressió que els 7,5 milions que s’han de pagar per ell suposen molt per al club che, que ja ha confirmat que este mercat haurà de vendre futbolistes per valor de 60 milions.

Protagonisme

La realitat és que Alderete ha trobat a València un lloc on créixer professionalment i ha rebut l’estima de tot Mestalla. A l’Hertha tenia un paper residual i amb Bordalás ha tornat a sentir-se protagonista, i és per això que el paraguaià vol quedar-se al València Club de Futbol. Ara tan sols falta que Meriton pague 7,5 milions o aconseguir la seua cessió una temporada més.