Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València vendria a Yunus per 30 milions

Per Alex Alfaro · 30 Novembre, 2022

Yunus Musah és un dels últims actius que li queden al València de cara als pròxims mercats. Amb les vendes de Guedes i Soler, el València continua tenint l’obligació de vendre a l’estiu, i ara mateix els jugadors que tenen més paperetes per a marxar-se són Mamamrdashvili, Thierry Correia i Yunus Musah.

El València ha tingut clar el seu valor en el mercat des de fa ja temps. Ara mateix, tal com ha informat Tribuna Deportiva, el València valora en 30 milions a Yunus Musah i no li deixaria eixir per una quantitat inferior.

Yunus no descarta tornar a l’Arsenal

Yunus va concedir una entrevista per als companys de CBS Sports a pocs dies de marxar-se al mundial i ha parlat molt bé d’un dels seus anteriors equips, que no és un altre que l’Arsenal

“No tinc res en contra del club i si un dia resulta que és hora de tornar, llavors és possible. Mai se sap, era molt feliç allí”

“Hui dia estic molt feliç a València i estic desitjant continuar est temporada de la mateixa manera que ho estem fent ara. Sempre estic pensant positivament, tractant de tindre molta autoestima”

Yunus i el seu paper en la selecció

Yunus Musah està convertint-se en una de les figures més destacades dels Estats Units en este Mundial. La selecció nord-americana va aconseguir passar als octaus de final del Mundial i s’enfrontarà als Països Baixos el pròxim dissabte.

Pel que respecta a Yunus, el jugador del València és una peça clau en el migcamp dels Estats Units. De fet, Yunus va disputar tot el partit davant Iran. El Mundial és una finestra molt important per a clubs grans per a descobrir grans futbolistes. Per esta raó, grans clubs estan veient l’evolució de Yunus i podrien cridar al València després d’este campionat.

El director esportiu de l’Inter

Segons ha informat la Gazzetta Dello Sport, Yunus Musah és la principal prioritat per al centre del camp de l’Inter de Milà. El seu director esportiu està en Càtar i ha vist els tres partits de Yunus en directe.

El club italià no travessa una bona situació econòmica i sap que no serà fàcil fitxar a Yunus. Per este motiu, tractaran de convéncer al València amb una cessió amb compra obligatòria. No obstant això, el club che no hi ficarà fàcil.

Les intencions del València

El València és conscient que amb Yunus Musah té una gran joia i un jugador amb un gran potencial. A més d’això, Yunus té contracte amb el club de la capital del Túria fins al 2026. Per este motiu, el València no deixarà eixir al futbolista nord-americà per qualsevol preu.

De fet, el club va tindre una oportunitat de vendre a Yunus. El passat estiu, el club che va rebre vint-i-cinc milions d’euros del Nottingham Forest. El club va rebutjar l’oferta i confia en que Yunus puga créixer més de la mà del València. Per tant, tal com ha indicat el seu representant, és molt possible que Yunus no isca per una quantitat inferior als trenta-cinc milions. A més, és important explicar que si Yunus continua jugant a este nivell, és molt probable que el València augmente les seues pretensions.