Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València valora no comprar a Peter Federico

Per Blanquinegres · 19 Juny, 2024

El València té fins al diumenge de la setmana que ve per a prendre una decisió sobre el futur de Peter Federico. Almenys pel que fa a l’opció de compra que té de 2 milions pel 50%, encara que no es descarta negociar amb el Madrid durant l’estiu per a rebaixar eixa xifra.

Baraja té una bona opinió del futbolista però ara mateix els dos milions pel 50% no encaixen en els plans econòmics del València en este moment del mercat.

Encara que la decisió encara no està tancada i esperen a saber l’evolució d’altres operacions com la de Luis Rioja. En les pròximes hores es produirà una reunió amb Baralla on prendran la decisió final.

La fulla de ruta després de tancar a Baraja: Tárrega, Hugo Duro, Rivero i Jesús Vázquez

Amb l’operació entrada en “stand-by” després de l’incorporació de Stole Dimitrievski, el València es centra ara en la renovació de quatre jugadors del primer equip. I és que després de tancar la extensió de Baraja, el club de Mestalla té pràcticament tancades les renovacions de César Tárrega, Hugo Duro, Cristian Rivero i Jesús Vázquez.

En el cas del primer d’esta llista, el jugador valencià renovarà fins l’any 2028 amb l’entitat i amb un contracte que ja estipule una fitxa de primer equip. Mateix format que s’ha seguit amb Hugo Duro, qui passarà a tindre un contracte molt més important pel que respecta a l’apartat econòmic i fins l’any 2028, dos anys més que la extensió del seu actual.

Per altra part, Rivero també serà renovat dos anys més, tot i que s’espera que la finalitat del mateix no siga semblant al d’Hugo Duro. Amb la situació de Mamardashvili al mercat i el fitxatge de Dimitrievski, el jugador de Gandia va a tindre mercat per a poder, qui sap, eixir del València. Per últim, Jesús Vázquez també renovarà finalment el seu contracte amb el València. I és que després de molts rumors que situàven el seu futur lluny de Mestalla, Baraja ha donat llum verda a la seua continuitat a la capital del Túria fins al 2027.