ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València valora l’eixida de Cenk a l’hivern

Per Blanquinegres · 06 Desembre, 2023

Peter Lim ha tornat a tallar l’aixeta en un mercat més. Des de fa ja mesos l’ordre que té el local management és la de “break even”, una terminologia econòmica anglesa per la qual s’han d’ajustar les despeses i els ingressos amb l’objectiu de no perdre més diners. El futbol és un negoci abocat al fet que els clubs de manera cíclica perden diners, però Peter Lim ja no vol tornar a passar per eixa porta. Des del màxim accionista ha invertit una quantitat total de 190 milions d’euros (tot capitalitzat a excepció de l’últim préstec de 35M).

Amb el cost actual de plantilla, el València torna a tindre l’obligació de vendre jugadors si no vol perdre diners, és per això que si no hi ha un augment important dels ingressos l’objectiu és continuar reduint el cost de plantilla. Amb aquest context, l’únic mecanisme possible per a acudir al mercat a l’hivern en què isquen futbolistes.

La setmana passada vam parlar que un dels jugadors pels quals s’està valorant una possible eixida és César Tárrega. El seu entorn i el club continuen estudiant quina serà la millor opció. Segons ha informat el Diari AS, una de les opcions que estan damunt de la taula és l’eixida de Cenk en el mercat d’hivern. De moment, la intenció del club és escoltar ofertes i valorar si és un moviment interessant i que puga beneficiar al club.