ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València valora incorporar a Manu Vallejo en l’operació Marcos André

Per Miguel Castells · 10 Agost, 2021

El mercat del València és un constant moviment sense res concret, més enllà de la incorporació d’Omar Alderete. No obstant això, a estos últims dies el club blanquinegre està demostrant que l’actual prioritat és Marcos André. El davanter del Valladolid no vol jugar a la Lliga Smartbank i el València és l’equip més atractiu de totes les ofertes que li han presentat.

El que està clar és que no eixirà a qualsevol preu. Des de la Capital del Túria s’han realitzat ofertes a la baixa fins a esta setmana, on s’ha arribat a ficar damunt la taula 5 milions d’euros. El Valladolid tampoc ha acceptat esta última proposta, i el València no pot augmentar l’oferta en l’apartat econòmic, és per això que busquen altres vies.

Manu Vallejo

I en estes vies alternatives es troba l’opció d’incloir jugadors a l’operació. Segons Carlos Bosch, el València li ha oferit al Valladolid jugadors com Sobrino, Jason… o Manu Vallejo, però ni en este intent el conjunt de Castella ha acceptat. Les negociacions són molt dures, però Bordalás vol ja al davanter brasiler entrenant en Paterna.

La seua pretemporada

D’altra banda, sorprén que el club che haja incloit a Manu Vallejo en l’operació. El davanter gadità és un dels millors revulsius de la competició i sempre ha donat un rendiment sobresalient a Mestalla. A esta pretemporada ha sigut un dels màxims anotadors i Bordalás, tot i que no com a titular, ha demostrat que compta amb ell esta temporada.

Marcos André, Lerma, Arambarri… a València sonen amb força molts noms, però cap jugador acaba de donar el pas definitiu per a recalar a la Capital del Túria. El València fa tot el possible per a completar una de les peticions expresses de José Luis Bordalás, mentrestant a Castella no accepten cap intent, ni el d’enviar a Manu Vallejo a la Lliga Smartbank.