Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València valora fitxar a Cenk

Per Sergio Botella · 30 Desembre, 2022

Cenk Ozcakar va deixar molt bones sensacions en la seua participació en els últims partits de Lliga abans del paró. Després d’estar més de 2 mesos sense disputar ni un sol minut, Cenk va aprofitar la seua oportunitat i ara és un jugador a tindre en compte per als onzes de Gattuso. El jugador turc, cedit pel Olympique de Lió, està encantat a València i la seua il·lusió és la poder seguir ací molts anys.

La realitat és que el club està començant a valorar fer efectiva l’opció de compra de 5 milions que té pel jugador. Si Cenk contínua amb el seu bon nivell i segueix amb el seu creixement, el lògic seria que el club no deixara escapar al jove central de 22 anys que ja ha sigut convocat amb l’absoluta del seu país.

Ara, ha de confirmar estes bones sensacions en la segona meitat de temporada. En esta pretemporada, ja ha sigut un dels jugadors amb més minuts, la qual cosa pot indicar que el seu protagonisme cada vegada serà major. A més, tenint en compte el mal rendiment de Gabriel Paulista, Cenk pot convertir-se en un jugador clau en la defensa valencianista.

El jugador que va arribar este passat estiu sent un desconegut per a la gran majoria després de disputar la passada temporada en l’OH Leuven belga, es pot convertir en una de les sorpreses de la temporada. Que el València estiga començant a valorar el seu fitxatge ja és bona senyal, però sens dubte ho serà encara millor si s’acaba confirmant el seu fitxatge després de fer efectiva l’opció de compra. El que suposaria l’adquisició d’un nou actiu jove per al club amb capacitat de revaloritzar-se.