ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València valora a Carlos Soler en 40 milions d’euros

Per Pablo Marquez · 30 Març, 2020

Les últimes temporades de Carlos Soler en el València no han passat desapercebudes per als equips europeus i ja han preguntat diversos clubs per la situació del jugador valencià.

Segons ha informat el periòdic Daily Mail, l’Arsenal s’ha interessat pel jugador del València. L’entrenador espanyol del club “Gunner”, Mikel Arteta, ha demandat expressament el fixatge de Carlos Soler.

Segons el Daily Mail, la reposta del club de la capital del Túria ha sigut molt concisa. El València valora a Carlos Soler en quaranta milions d’euros. Ara mateix, tots els clubs que tinguen la intenció d’incorporar al seu equip al jugador valencianista hauran d’arribar a eixa xifra.

Amb este interés, l’Arsenal s’uneix al Manchester United, que ja va observar a Carlos Soler durant la passada temporada en l’eliminatòria de la Uefa Champions League, i que també tanteja el seu fixatge.

El jove canterà de 23 anys ha disputat vint-i-sis partits en la present temporada amb el València on ha ocupat diverses posicions al mig camp i en banda. La seua venda suposaria un greu contratemps per a l’equip dirigit per Albert Celades.