ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València valora a Abel Ferreira per a la banqueta

Per Blanquinegres · 06 Febrer, 2023

Voro segueix com a entrenador del València i la direcció del club continua confiant en l’actual director tècnic, però segons ha informat Ràdio Marca València, des de dins del club no hi ha una obstinació que vaja a continuar en el lloc si no aconsegueix els resultats esperats.

El màxim accionista del València, Peter Lim, va cridar en els últims dies a Nuno Espírito Santo, però la crida no va anar en clau esportiva per a la seua ràpida reincorporació a la banqueta valencianista, on ja va estar. El València està a l’espera dels pròxims resultats per a veure si Voro és la solució a una altra mala temporada o si ha d’arribar un altre entrenador que ho canvie tot.

L’aposta de l’entitat valencianista ha tornat a ser, per huitena vegada, la col·locació de Voro com a tècnic del primer equip, però aquesta vegada la situació és insostenible i els resultats no arriben. Voro està prop d’arribar als 50 partits com a entrenador del primer equip, i encara que ha salvat en més d’una ocasió a l’equip, aquesta vegada la situació i el context és diferent.

El València busca entrenadors

El València continua confiant en Voro com hem comentat, però això no significa que el club estiga treballant en entrenadors per si es donara el cas d’haver de fer un segon canvi en la banqueta en les pròximes jornades. És per això que tal com ha informat el prestigiós diari brasiler UOL Esporte i més concretament el seu periodista Bruno Andrade, el València ha tantejat a Abel Ferreira, entrenador del Palmeiras brasiler. L’entrenador portugués, format en l’Sporting de Lisboa i Braga, hauria rebutjat vindre a València ja que té contracte en vigor fins al pròxim 2024.