ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València va rebre ahir una oferta del Madrid per Mamardashvili

Per Blanquinegres · 12 Agost, 2023

El València C.F va rebre en el dia d’ahir una oferta formal per part del Reial Madrid per a fer-se amb els serveis de Mamardashvili, tal com ha informat el periodista Hugo Ballester de la Cadena COPE.

En les negociacions dutes a terme entre el Madrid i el València, el club blanc va arribar a oferir una quantitat pròxima als cinc milions d’euros per la cessió.

A més, en la proposta també es va parlar d’una opció de compra superior als 25 milions d’euros. L’operació ha sigut rebutjada per Peter Lim i no ha anat cap avant.

Segons ha informat el periodista Fabrizio Romano, ja hi ha acord i el porter del Reial Madrid al llarg de la pròxima temporada serà Kepa.

El futur de Mamardashvili

El mercat del València començava amb la idea de realitzar dos vendes importants: Yunus Musah i Mamardashvili. La primera ja està feta i la segona cada vegada sembla més complicada que es duga a terme.

Malgrat els esforços dels agents del jugador per tal d’aconseguir la venda, pel moment el València encara no ha rebut ni una sola oferta. Des del mes de gener han recorregut tota Europa per a iniciar converses amb els diferents equips, però de moment sense èxit.

Amb tot açò, el València ja prepara un pla i fins i tot dona per fet que Mamardashvili serà jugador del València la pròxima temporada. Principalment per tres raons: no hi ha ofertes concretes, una venda de Mamardashvili generaria un problema en la porteria i la tercera raó és que des del València consideren que l’operació òptima de venda del georgià es podria aconseguir la pròxima temporada.

El georgià continua allunyant-se de la possibilitat d’eixir de Mestalla

Tal com s’ha conegut en les últimes hores, Manuel Neuer, porter del Bayern de Munic, estarà 2 mesos més de baixa per la seua lesió. Aquesta situació, res més lluny de la realitat, allunya l’opció Mamardashvili, a qui volien si Neuer podia estar apte abans de la nova temporada. Arribats a aquest punt, el club alemany ja ha sondejat a Kepa per a la seua porteria.

I es que des de juny, tant club com Mamardashvili assumeixen que l’opció de continuar junts és molt probable. Aquest fet allunya Vicente Guaita d’una possible tornada a casa. Per descomptat, ahir el tècnic del Crystal Palace va confirmar que Vicente Guaita ha demanat eixir a qualsevol preu del club anglés, pel qual el porter de Torrent haurà de trobar sí o sí un nou equip per a aquesta pròxima temporada.