Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València va pagar 200 000 euros per la cessió de Kluivert

Per Sergio Botella · 05 Gener, 2023

Justin Kluivert va realitzar un gran partit en el partit de Copa disputat dimarts passat davant La Nucia anotant un gol i donant una assistència. Després d’este partit, el jugador holandés porta la quantitat de tres gols i una assistència, la qual cosa li converteix en l’extrem amb més participació directa en gols de la plantilla.

Kluivert va arribar al València en les últimes hores de mercat en forma de cessió amb una opció de compra de 15 milions procedent de la Roma. Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, esta cessió va costar 200 000 euros a l’entitat valencianista. Una quantitat, que pot ser major a causa de l’existència d’una clàusula per la qual si el jugador juga 25 partits i el club es classifica a Europa, s’hauria de pagar una quantitat de diners a la Roma que rondaria el mig milió d’euros.

Esta clàusula no limita de cap manera a Gattuso, ja que només caldria pagar en cas de classificar a Europa i això seria una gran notícia per al club. Actualment, el jugador cedit per la Roma porta disputats 12 partits, 6 d’ells com a titular amb un total de 611 minuts, i va en camí d’arribar a la xifra de 25.

El jugador holandés es troba molt feliç a València i el club sembla estar per la labor de quedar-se en propietat a Kluivert. Per a que això succeïsca, la Roma hauria de baixar les seues pretensions a una quantitat pròxima a la meitat de l’opció de compra existent de 15 milions d’euros. El València ja va iniciar els contactes amb la Roma i sembla que pot baixar el preu inicial.