La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València va demanar una prioritat de compra sobre Lino
,

El València va demanar una prioritat de compra sobre Lino

COMPARTIR

Gattuso va criticar fa una setmana en roda de premsa que l’equip tenia massa futbolistes cedits i que preferia tindre futbolistes en prioritat per a construir un equip seriós i no haver d’estar variant molt l’onze titular any a any.

Un d’eixos futbolistes cedits que està tenint un gran inici de temporada està sent Samuel Lino. Un gran desborde i verticalitat que de moment estan deixant grans sensacions. El València no té cap mena d’opció de compra. No obstant això, tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, el València va tractar de negociar una prioritat de compra sobre Lino, que no va aconseguir.

Gattuso ja està a València

Després d’anar-se’n a Singapur a parlar amb Peter Lim, Gennaro Gattuso acaba d’arribar a València per a preparar amb el seu equip el partit davant l’Espanyol. El tècnic italià va comentar en roda de premsa que no li agradava la idea d’anar-se’n i deixar al seu equip, però que el màxim accionista ho havia demanat. 

En eixa reunió van estar presents Peter Lim, Kim Koh, Lay Hoon, Miguel Ángel Corona i el mateix Gattuso. Ara mateix, a València ha tornat el tècnic italià. Per la seua part, Lay Hoon ha pres la decisió de quedar-se uns dies més en el país asiàtic per a tractar diversos temes. 

Una vegada ha arribat a l’aeroport, Gattuso ha parlat sobre com ha anat la reunió. Estes han sigut les principals declaracions del tècnic italià: “tot bé”. L’entrenador del València ha preferit no entrar en valoracions, després de la seua xarrada amb el màxim accionista.