+  PRIMER EQUIP  

El València tractarà de renovar a Robert

Per Blanquinegres · 02 Gener, 2015

El VCF vol tindre la paella pel mànec amb els jugadors que es troben a punt de finalitzar la seua vinculació i tenen llibertat de negociar amb altres equips des de gener del 2015.

 

Al contrari que esta passant amb Carles Gil, que té decidit abandonar el conjunt blanquinegre tal com va avançar Blanquinegres.com, el València CF vol signar quan abans millor les renovacions d’homes com Alcácer, Parejo o les joves perles sorgides a l’Acadèmia l’últim any com Gayà o Robert, abans de que siga massa tard.

El cas del migcampista, donada la seua escassa participació, tracta de garantir-se minuts dins del futbol professional a Espanya. Però, per no perdre de vista al valencià, l’entitat de Mestalla vol renovar-lo fins al 2020 i després ja deixar al jugador cedit en busca de creixement. L’opció del préstec seria, i és, una possibilitat, però cal recordar que durant este pròxim mes el ‘8’ del VCF, Sofiane Feghouli, marxarà amb el seu combinat a la Copa d’Àfrica.

Per això, Robert, podria tindre oportunitats de minuts davant l’absència de l’algerià. El voltant del jugador, i principalment, el major interessat, Robert, esta totalment d’acord amb la seua prolongació de contracte amb el conjunt blanquinegre, una clara senyal de confiança cap al jove dretà.

Davant la possibilitat de marxar cedit, Robert tindria l’oportunitat de fer camí cap a Elx, per el que resta de temporada. La basa de comptar amb Fran Escribá a la banqueta il·licitana guanya molt de pes, per conèixer al jugador des de categories inferiors del VCF. El problema amb esta operació sorgeix amb la impossibilitat, per part de l’Elx de fer front, encara que siga, d‘una part de la fitxa del jugador, per tant, de produir-se esta transacció en el pròxim mes, continuaria sent el conjunt valencianista l’encarregat de pagar la fitxa de Robert.