Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València tornarà a vestir de gris 21 anys després

Per Miguel Castells · 09 Juny, 2021

El València ja sap com seran les quatre equipacions amb les quals comptarà per a la pròxima temporada. Puma ha apostat per un model revolucionari, on la primera serà l’habitual, de color blanc i amb les mànegues negres, però la tercera, segons el diari AS, serà de color gris, un color que el València no utilitza des del segle passat.

Des de la 1999/2000

L’última vegada que el conjunt blanquinegre va vestir d’este color el club arribà a la final de la UEFA Champions League, va ser a la temporada 1999/2000, on va caure per un dolorós 3 a 0 davant el Real Madrid. Des d’este any l’equip de la capital del Túria no havia tornat a escollir el gris per a les seues equipacions.

Es recupera el granat

D’altra banda, la segona samarreta serà d’un color mític per al valencianisme: el granat, que pertany principalment als anys 90. Per últim, la quarta serà la revolucionària. Com ja comentàrem, Puma ha tret una equipació on no apareix l’escut al lloc habitual, sinó imprés per tota la samarreta, i el nom del club al mig.

Prohibida a la Lliga

Esta samarreta tan sols es podrà utilitzar a la Copa i partits amistosos, ja que la Lliga no permet equipacions sense l’escut del club. Així, el València comptarà amb estes quatre samarretes per a esta temporada: la primera, blanca i negra; la segona, granat; la tercera, gris i la quarta blava i sense escut.