ACTUALITAT  

El València tornarà a posar a la venda entrades per a la visita a Montjuïc

Per Manel Rumbau · 22 Abril, 2024

LaLiga va fer oficial fa uns dies la modificació del partit de la jornada 33 que enfrontava al Barcelona i al València a Montjuïc. El partit estava estipulat per al diumenge 28 a les 14, però finalment es jugarà el dilluns 29 a les 21.00 per afavorir el Reial Madrid de cara al seu compromís de Champions davant el Bayern de Munic. 

Davant la modificació, el València va permetre als aficionats afectats sol·licitar un reembossament degut a la dificultat d’assistir a Barcelona en un dia laborable, i al voltant de cent persones han optat per esta opció. Situació que el València, tal com ha informat el Diari AS, aprofitarà per tal de posar a la venda este dimarts un poc més de cent entrades addicionals per a la secció d’aficionats visitants a Montjuïc.

A més, el València, que va expressar en privat el seu descontentament a LaLiga pel canvi d’horari, està en converses amb companyies d’autobusos per a organitzar el trasllat dels aficionats. En els pròxims dies, segons ha amplait la font citada, el club informarà els aficionats que han sol·licitat esta opció sobre els horaris i detalls del transport. És important destacar que les entrades que es posaran a la venda el dimarts no inclouran el transport amb autobús, ja que estan destinades a aquells que van comprar entrades baix la suposició que el partit es jugaria el dissabte a les 14.00 hores.