El València torna als llocs de descens

Per Alex Alfaro · 19 Març, 2023

El València tancarà la jornada en llocs de descens després de perdre en el dia d’ahir en el *Cívitas Metropolità i que el Getafe aconseguisca puntuar en el partit enfront d’un altre rival directe com és el Sevilla.

Baraja va anunciar en la primera roda de premsa com a entrenador del València que seria un problema que no se solucionaria en cap cas en dos o tres partits. No obstant això, després de cinc partits, l’equip segueix en llocs de descens i sembla clar que lluitarà fins al final per a no perdre la categoria.

El Getafe ha vençut 2-0 al Sevilla amb un gol de Munir El Haddabi en els primers minuts de la segona part i amb un gol en els minuts d’afegit per part d’Ernes Ünal  D’aquesta manera, el Getafe aconsegueix eixir dels llocs de descens i es col·loca 13é amb 29 punts. El València queda 18é amb 26 punts. Pel seu costat, el Sevilla marxarà a l’aturada de seleccions com a 14é amb 28 punts.