ACTUALITAT  

El València torna als entrenaments sense Gayà i Yaremchuk

Per Mauro Pérez · 10 Abril, 2024

El València reprén les seues activitats d’entrenament després d’un breu període de quatre dies de descans. Aquest descans va ser atorgat després de la victòria obtinguda en la seua última trobada contra el Granada.

Només dos jugadors han entrenat al marge, Gayà amb una lesió en el quàdriceps dret, patida durant el partit enfront del Vila-real CF, i Yaremchuk amb una lesió muscular en el isquio esquerre, patida durant el partit enfront del Real Mallorca CF a Mestalla han realitzat exercicis de recuperació dins de les instal·lacions de la ciutat esportiva de Paterna. Mentrestant, la resta de l’equip ha tornat a estar sota les ordres de l’entrenador Rubén Baraja.

Encara que el pròxim partit contra Osasuna està programat per a dilluns que ve dia 15 d’abril, el València ha decidit no prendre aquest temps lliure com una excusa per a relaxar-se. Al contrari, estan enfocats a preparar-se per a esta important jornada. Actualment, el València ocupa la setena posició en la taula classificatòria amb 44 punts, la qual cosa li donaria accés a la Conference League, mentre que Osasuna es troba en el nové lloc, a cinc punts de distància. Per tant, aquest enfrontament directe serà crucial per als dos equips.

El retorn del València als entrenaments mostra la seua determinació per mantindre la seua posició en la taula i continuar lluitant pels seus objectius en la temporada actual.