Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València torna als entrenaments per a preparar la segona part de la temporada

Per Pablo Marquez · 26 Novembre, 2022

La plantilla del València ha tornat als entrenaments en la Ciutat Esportiva de Paterna. Els jugadors han disfrutat d’uns dies de vacances, però ja estan a les ordres de Gennaro Gattuso per a preparar la tornada de la temporada. Cal recordar que el València tornarà a jugar en la Lliga Santander el trenta-un de desembre, davant el Vila-real.

Pel que respecta a l’entrenament, Gattuso no ha pogut comptar amb els jugadors mundialistes. Eray Cömert, Hugo Guillamon, Edinson Cavani i Yunus Musah estan disputant el Mundial de Càtar i tornaran amb els seus companys fins que les seues seleccions no siguen eliminades.

D’altra banda, tampoc ha estat present José Gayà. El capità del València va abandonar la concentració de la selecció espanyola per un esquinç lleuger al seu turmell. Gennaro Gattuso va prendre la decisió de donar-li més dies de descans i no tornarà als entrenament fins el dimarts.

Ilaix i Diakhaby

Abans de l’atur del Mundial, Ilaix Moriba i Mouctar Diakhaby eren els futbolistes lesionats del València. Els dos jugadors van patir lesions musculars que els van tindre apartats de la resta dels seus companys durant diverses setmanes.

En esta sessió, Gattuso els ha convocat als dos. Ilaix Moriba està treballant amb la resta dels seus companys i ja està adaptant-se al ritme per a poder estar disponible en la pròxima jornada de lliga davant el Vila-real. Per la seua part, Diakhaby ha entrenat en solitari.