ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València torna al treball demà a la vesprada pensant en els sis partits d’abril

Per Alex Alfaro · 26 Març, 2023

Com ja informaren en Blanquinegres, l’equip ha tingut descans al llarg d’aquest cap de setmana. Dos dies per a recarregar les piles i preparar-se per a un mes d’abril que no deixarà indiferent a ningú. Sis partits de lliga en únicament 27 dies i on l’equip de Rubén Baraja determinarà les possibilitats reals que té de quedar-se en primera divisió. L’equip tornarà al treball demà a partir de les 18:00 en la Ciutat Esportiva de Paterna.

El primer dels partits després de l’aturada de seleccions és a Mestalla enfront del Rayo Vallecano. Després, el cap de setmana del 9 d’abril, el València viatjarà a Andalusia per a jugar contra l’Almeria en un partit entre dos equips que a priori lluitaran fins al final pels llocs de descens.

El futbol tornarà a Mestalla i serà lloc d’un altre partit vertiginós a Mestalla enfront del Sevilla. Serà torn de jugar a Alacant contra l’Elx i per a finalitzar el mes, rebrà a Mestalla al Valladolid. Aquest grup de partits decisius finalitzarà el cap de setmana del 30 d’abril a Cadis.