+  PRIMER EQUIP  

El València torna al treball aquesta vesprada

Per Pere Alapont · 13 Juliol, 2015

La plantilla del València Club de Futbol, quasi en la seua totalitat, tornarà aquesta vesprada als entrenaments a la Ciutat Esportiva de Paterna. Serà a partir de les 18.30 h de la vesprada i després d’haver realitzat la passada setmana a Àustria el primer stage de la pretemporada.

El balanç d’aquesta primera setmana és prou positiu; s’ha vist a un València que, sense comptar amb tots els seus efectius, que a més són jugadors de pes i internacionals, ha practicat un futbol fluid i sense deixar cap mostra d’estar en les primeres setmanes de la temporada. Les alineacions de Nuno Espírito Santo han combinat equips amb poques variants dels vistos la passada temporada amb debuts de cares noves (Mina i Bakkali) i de jugadors canterans. Al  València 15-16, per tant, li queden uns detalls per a retocar-lo, però la base està feta i carbura amb èxit.

De la setmana que comença hui cal apuntar que està previst que els jugadors que han tingut compromisos amb les seues seleccions durant les últimes setmanes s’incorporen progressivament. S’espera que Mustafi, Feghouli i Paco Alcácer ho facen el dimarts 14, mentre que Cancelo i Otamendi haurien de fer el mateix després del viatge a Xina. Un viatge a Xina que es realitzarà el pròxim dijous, dos dies abans d’enfrontar-se a Pequín davant el Bayern de Munich. El treball i la intensitat no paren per a un equip que vol estar al màxim nivell quan l’himne de la Champions League comence a sonar en agost.