Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València torna a per Arambarri i té competència

Per Blanquinegres · 20 Desembre, 2022

Mauro Arambarri, futbolista del Getafe CF, s’ha convertit amb el pas dels anys en un dels millors de LaLiga. La seua polivalència, esforç, lluita, lectura del joc i capacitat defensiva i ofensiva fan que l’uruguaià estiga arribant a la seua maduresa i a la seua plenitud esportiva donant el seu millor nivell. Per això, i després dels seus anys al Getafe CF, on ha sigut peça vital per a un equip que ha arribat a ser molt competitiu a Europa, Arambarri apareix en les agendes del millors clubs que participen en competició europea.

En les últimes setmanes, el futbolistes ha adquirit el passaport comunitari, una cosa que li obri les portes a molts clubs. No obstant això, a l’octubre va tindre un fort trencament de turmell, va passar pel quiròfan i serà baixa fins com a mínim el mes de febrer, un fet que dificultaria enormement la seua eixida.

Bordalás va voler fitxar-lo per al València fa dos estius, però Ángel Torres va demanar més de 20 milions, una xifra completament inassumible per al València. I a més, el Getafe té la possibilitat d’ampliar el seu contracte a canvi que la clàusula es reduïra en 9 milions i quedara establida en 16 encara que Arambarri no està conforme.

Segons ha informat Estadio Deportivo, el València és un interessat més a fer-se amb els seus serveis al costat de Betis, Atlètic de Madrid i Sevilla.