Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

El València torna a la senda de la victòria

Per Jorge Olmos · 21 Juny, 2020

El València afrontava la visita d’Osasuna amb urgències classificatòries després de l’empat davant el Llevant i la derrota a Valdebebas. Com a principal novetat a l’onze de Celades, la tornada de Paulista i la nova suplència de Ferran.

El partit ha arrancat amb polèmica quan el Var ha anul·lat el gol de Rodrigo per fora de joc. Una altra decisió dubtosa en contra del València que no està tenint sort. Però açò no ha doblegat als valencians que s’han avançat després d’una jugada ‘Maradoniana’ de Gonçalo Guedes en la que ha driblat 4 rivals i ha enviat el baló a l’escaire. L’extrem portugués ha tornat a recordar al de la primera temporada.

El conjunt de Celades ha fet un bon primer tram de partit, sense concedir ocasions de perill i podent ampliar distàncies en un remat de Rodrigo a centrada de Florenzi. Minuts més tard, l’hispà-brasiler no ha perdonat i ha definit una contra després d’un error de la defensa rival. L’atacant valencianista ha tornat a molt bon nivell i de no ser pel Var portaria 4 gols en l’última setmana.

Amb el 2-0 s’ha aplegat al descans, després d’una bona primera part. Després del pas pels vestidors el València ha eixit amb menys ritme, més replegat, concedint espais a un Osasuna que a punt ha estat de retallar distàncies. Celades ha donat descans a Kondogbia, Guedes i Maxi reemplaçats per Wass, Ferran i Cheryshev.

En la segona part, l’equip ha baixat molt les prestacions i ha regalat molt de terreny al rival, que ha disposat d’aplegades perilloses a la porta de Cillessen, però sense encert. Finalment, victòria d’un València al que li ha sobrat amb la primera part per a emportar-se els 3 punts però que no pot regalar tants minuts si vol complir els objectius.