ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP  Sin categoría  

El València torna a fallar i deixa escapar una oportunitat d’or (2-2)

Per Sergio Botella · 23 Gener, 2023

El València empata a 2 a Mestalla amb l’Almeria en un nou pèssim partit dels de Gattuso.

El València va eixir decidit a pel partit, però una perduda d’Almeida va provocar el primer tir de l’Almeria als dos minuts de partit. Poc després, el València va tindre dos ocasions clares errades per Kluivert i Cavani després d’un error de Fernando, porter de l’Almeria. L’equip de Gattuso va contiuar amenaçant la porteria de Fernando durant uns deu primers minuts molt bons.

En el minut 20, després d’una gran jugada individual de Yunus, Cavani va fallar davant el porter en una jugada que seria anul·lada per fora de joc. L’Almería no va generar molt de perill en estos primers 30 minuts amb solament tirs llunyans.

En el 42 de partit, Ramazani va fallar un penal molt dubtós per mà de Paulista que va ser xiulat després d’una revisió del VAR que es va emportar les crítiques de Mestalla. La primera part va acabar amb una gran xiulada de Mestalla a l’arbitratge de Gil Manzano.

Els de Gattuso van començar fort la segona part i en el minut 48 després d’un centre d’Almeida, Kluivert va anotar el primer gol del partit. Pocs minuts després, empataria l’Almeria amb un gol de cap de Chumi en un còrner. Gil Manzano va xiular un penal a favor del València en el minut 57 que anul·larias després d’altra dudosa revisió al VAR.

Els minuts de bogeria van continuar. En el minut 62, es va anul·lar un gol de Lino de fora de joc i solament 2 minuts després, Gayà va marcar el segon gol per al València deslligant la bogeria a Mestalla.

Al 74 de partit, l’Almeria va empatar amb un gol de Portillo en un error de Cenk. Després del gol, es van realitzar els primers canvis per part del València, Ilaix va entrar substituint a Almeida i Hugo Duro a Lato . D’altra banda, l’Almeria va fer un doble canvi amb l’entrada d’Embarba i Luis Suárez.

En els últims minuts de partit, Gattuso va fer doble canvi amb l’entrada de Marcos André i la volta de Castillejo. L’equip el va a intentar fins al final i Castillejo va tindre el gol de la victoria en l’últim moment després d’un tir de cap a soles.