+  FITXATGES  

El València torna a espiar al Benfica per Gaitán…i Salvio?

Per Pere Alapont · 19 Abril, 2015

Segons apunta el diari portugués O Jogo, emissaris del València van tornar a estar ahir espiant al Benfica en el partit de Lliga que va disputar contra el Belenenses i que van guanyar per 0 a 2.

A la premsa lusa s’informa de la presència de gent de l’entitat de Mestalla que es va desplaçar a Portugal per a prendre notes de Gaitán, com ja van fer la setmana anterior, i de l’extrem dret argentí Salvio. Aquest últim té 24 anys i acaba contracte amb els lisboetes el 2017.

A principis del mes de març ja ens vam fer ressó de l’interés del València en el Toto Salvio, el qual ja coneix la Lliga espanyola per la seua estada a l’Atlètic de Madrid, on va tindre un paper important junt al tècnic i compatriota Diego Pablo Simeone. Quan la seua etapa al conjunt matalafer va acabar, l’argentí va posar rumb cap a Lisboa, per posar-se a les ordres de Jorge Jesús, per un preu d’onze milions.

Actualment compta amb una bona reputació dins del club ‘encarnado, una situació que obligaria als de Mestalla a disposar de vora 20-25 milions d’euros per trencar la vinculació del jugador amb el club portugués. Per altra banda, la seua actual fitxa al Benfica ronda els 1,2 milions d’euros.Pel que fa a Gaitán el seu preu estipulat difícilment baixaria de la clàusula de rescissió, 35 milions d’euros.

argentins gaitan i salvio