ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València torna a entrenar després de la derrota front Las Palmas

Per Joan Marc García · 12 Febrer, 2024

El conjunt de Baraja ja treballa a la Ciutat Esportiva de Paterna després de caure per 0-1 el dissabte passat a Gran Canària front Las Palmas. Els de Baraja, per tant, comencen a preparar el pròxim compromís davant el Sevilla a Mestalla, el proper dissabte a les 21.00h.

La principal novetat de l’entrenament de hui és que Yaremchuk s’exercita amb normalitat, després de no poder estar disponible el dissabte passat per indisposició. A més, com venia sent habitual durant la setmana passada, Almeida entrena un dia més amb la resta del grup.

Pel que fa a la resta de lesionats, Thierry continua entrenant en solitari al gimnàs, mentre que Diego López ha anat hui a Paterna després de la seua operació, però s’espera que el de Turón no torne als terrenys de jocs en uns 10-15 dies.

Els de Baraja comencen a preparar hui el proper compromís de LaLiga: front el Sevilla el pròxim dissabte a les 21.00h a Mestalla. Un partit molt complicat davant un Sevilla que malgrat estar immers en una situació crítica, ve de dues victòries consecutives després de guanyar a l’Atlètic de Madrid al Pizjuán.